Tjänster

Våra tjänster

Vi är partner till de ledande hård- och mjukvaruleverantörerna såsom Apple, Dell, Microsoft, Adobe m.fl. samtidigt som vi erbjuder en uppsjö tjänster som säkerställer en felfri IT-miljö.

Vi löser alla era IT-problem

Vi erbjuder en mängd olika lösningar. Saknas den tjänst ni önskar hjälp med, hör av er så hittar vi rätt lösning för er.

Hårdvara

Vi hjälper er hitta rätt datorer, telefoner eller annan IT-utrustning.

IT som tjänst

Behöver ni en IT-avdelning på hel- eller deltid? Hos oss får ni en komplett lösning.

Nätverk som tjänst

Vi erbjuder verksamhetsanpassat nätverk till en fast månadskostnad. 

Finansiera din IT

Vi tillgodoser ert behov av finansieringsalternativ. Vid finansiering av hårdvara ingår även en försäkring mot stöld och allriskskador.

Support & service

Vi finns som stöd och support för att lösa alla era IT-problem. Genom vårt samarbete med auktoriserade servicepartners kan vi även hjälpa er om olyckan skulle vara framme.

Utbildning/GDPR

Vi erbjuder utbildning på alla produkter och tjänster som vi säljer. Vi erbjuder även rådfrågning och utbildning i GDPR-frågor.

Ärendehantering

Effektivisera beställningar, interna processer och intern support. Allt dokumenterat och sökbart. Håll koll på all hårdvara med vårt inventeringssystem. Testa en månad kostnadsfritt!

Återtag

Våra cirkulära lösningar gör att företag kan få tillgång till högkvalitativ teknik till lägre kostnad och med mindre koldioxidavtryck. Har ni en gammal dator eller telefon som ligger och skräpar, låt oss ta hand om den.

Managering

Konfiguration, inventering, apphantering och säkerhet. Ökad produktivitet med mindre administration. Vi hjälper er att hantera era enheter.

Licenshantering

Vi går igenom era licenser, samlar dessa och ser till att ni inte betalar för mer än ni använder. 

Vill du att vi berättar mer om våra tjänster?