Om oss

Om oss

Vi vill att alla kunder ska få en IT som är anpassad efter deras behov.

Vår historia

Buyns VD och grundare Linus Andersson jobbade tidigare åt en av Sveriges största Apple Premium Resellers. Han tyckte inte att man kunde upprätthålla den servicenivå och leverans som idag är Buyns signum och han valde att lämna sin tjänst. Kunderna fortsatte däremot att höra av sig och önskade ett fortsatt samarbete. Linus bestämde sig då för att starta ett bolag för att tillmötesgå sina kunders behov – detta blev startskottet för Buyn.

Vårt mission

Alla våra kunder ska få en IT som är anpassad efter deras behov och inte efter de paketlösningar som många företag erbjuder. Vi anser att allt går att lösa, och vi gör vårt yttersta för att leverera det där lilla extra.

Vår erfarenhet

Vi har arbetat med försäljning och IT i hela våra liv och tycker att alla förtjänar en felfri IT-miljö. Vi växer snabbt men glömmer inte var vi kommer ifrån. Kundnöjdhet är alltid prio ett för oss och vi växer i en takt som säkerställer den leverans och servicegrad som är Buyns signum.

Såhär säger våra kunder

“[Buyn] förser oss med både hårdvara, mjukvara och licenser i en smidig betallösning (…) har sparat oss mycket tid.”

Dennis Fougner
IT Director, Daresay

“Söker ni en partner som värnar om er som kund och inte bara om sin förtjänst är Buyn det självklara valet.”

Kristoffer Khan
Head of Finance, LeoVegas

“För oss är det viktigt att omge oss av partners och leverantörer som har hög servicegrad och som förstår sig på vikten av att ha nöjda kunder.”

Ali Mohamed
Co-founder & COO, Transfer Galaxy

Linus, vår VD och grundare

Linus startade Buyn år 2018 och bolaget har växt i en snabb takt sedan dess. Att 99% av Buyns kunder idag kommer från referenser är ett fint kvitto på det Linus drömt om – ett nytt sätt att sälja IT på.

Vill du veta mer? Vi träffas gärna över en kopp kaffe!

Porträtt av Linus